18MAJ2022

Upplands-Bro kommun erbjuder familjerådgivning

Upplands-Bro kommun erbjuder familjerådgivning, riktat till par, som en del i den kommunala servicen. Man kan också få hjälp i sin relation till vuxna barn. De rådgivande samtalen är subventionerade, det första mötet är gratis och de övriga fyra tillfällena kostar 250 kronor styck.

Familjerådgivningen har hög sekretess och det förs inga journaler, du har också rätt att vara anonym.

Några av de vanligaste frågorna i familjerådgivningen är bråk och konflikter, tankar på separation, olika syn på barnuppfostran, problem med närhet, otrohet samt olika syn på jämställdhet och ekonomi.

Mikael Hedström, familjerådgivare och legitimerad familjeterapeut, har mottagning på Tibble torg 7, nära både buss och parkeringsmöjligheter.

Öppettider: vardagar 8.30-17.00, kvällstid varannan måndag.

Du kan boka möte på telefon 08-410 79 393 (tala in meddelande om det är upptaget).

Du kan också boka möte via mail.

Relaterade nyheter

  • 30 JUN 2022
    För att skapa en långsiktigt hållbar hantering av dagvatten och för att klara av såväl dagens som framtidens krav och utmaningar, krävs god planering. Den 15 juni 2022 antog kommunfullmäktige en dagvattenplan och dagvattenpolicy, som...
  • 27 JUN 2022
    Två personer dödades och flera skadades i samband med en skjutning på en gaybar i Norges huvudstad Oslo under midsommarhelgen. Dådet skedde dagen innan den årliga Prideparaden i Oslo. Paraden ställdes in till följd av händelsen.
  • 22 JUN 2022
    Kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) önskar alla en glad midsommar och en skön sommar.
Upp