15NOV2021

Dags att boka färdtjänst/riksfärdtjänst inför jul- och nyårshelgerna

 Behöver du ansöka om färdtjänst och/eller riksfärdtjänst inför jul- och nyårshelgerna? Då ska du ansöka om det i god tid.

För dig som redan har tillstånd som gäller för färdtjänst, så ska din bokning ha kommit in till Sverige Taxi senast den 8 december för julresor och nyårsresor.

Om du inte har ett färdigt tillstånd måste du ansöka om det och då ska din ansökan ha kommit in till kommunen senast den 25 november.

När det gäller riksfärdtjänst ansöker du om det för varje enskild resa och det gör du till kommunens biståndshandläggare. Din ansökan ska ha kommit in till kommunen senast den 25 november.

På vår hemsida så kan du läsa mer om vad som gäller för färdtjänst och riksfärdtjänst och hur du ska ansöka om du inte har ett färdigt tillstånd. Klicka på länken nedan.


Relaterade nyheter

  • 19 JAN 2022
    De utför ett oerhört viktigt arbete i det tysta. De går till jobbet vardag som helg, jobbar dygnets alla timmar, hjälper, stöttar, vårdar och erbjuder ett stort medmänskligt stöd. Möt några av medarbetarna inom äldreomsorgen.
  • 15 DEC 2021
    Under onsdagen fattade kommunstyrelsens ordförande, äldre- och omsorgsnämndens ordförande samt socialnämndens ordförande beslut om att krav på vaccination mot covid-19 ska omfatta samtlig personal som nyanställs i kommunens omsorgsnära...
  • 3 DEC 2021
    Koordination, balans, fokus och uthållighet. Det fick de personer som har sin dagverksamhet på Kvistaberg prova på när kampsportinstruktören Jonas Fröjd gjorde ett besök.
Upp