22JAN2021

Delvis fortsatt fjärrundervisning på Upplands-Brogymnasiet under vecka 4

I enlighet med de nya direktiven kommer Upplands-Brogymnasiet att succesivt ta in fler klasser till skolan för närundervisning från och med vecka 4. Information om vilka elevgrupper det gäller kommer att finnas i Vklass. Där kommer också information om vad som gäller från och med vecka 5 och framåt att finnas.

Take away-luncher

Sedan måndagen 18 januari kan gymnasieelever som är folkbokförda i Upplands-Bro kommun, och deltar i fjärrundervisning, hämta take away-luncher från anslutna restauranger i kommunen.

Denna satsning fortsätter även under vecka 4 (25-29 januari).

Viktigt är dock att komma ihåg att take away-luncherna endast gäller kommunens gymnasieelever som deltar i fjärrundervisning.

Eftersom myndigheterna ändrat sina rekommendationer under veckan, så kommer en del elever nu att återgå till klassrumsundervisning. Dessa elever ska äta sin lunch i skolmatsalen, precis som vanligt. Kommunen kommer att göra stickprovskontroller för att försäkra att de som hämtar take away-luncher följer reglerna. Om någon byter mot reglerna så kommer den personens kod att avaktiveras.