Aktuellt om Corona

Vuxenutbildningen i Upplands-Bro följer ansvariga myndigheters rekommendationer och informationen på denna sida kommer uppdateras löpande. Folkhälsomyndigheten följer händelseutvecklingen kontinuerligt och gör regelbundna riskbedömningar för smittspridning i Sverige.

Håll dig uppdaterad med kommunens information om coronaviruset på kommunens webbplats:
www.upplands-bro.se

Nyheter ang coronaviruset på enkel svenska finner du på Folkhälsomyndighetens webbplats: www.folkhalsomyndigheten.se

Telefonlinje om corona för personer med migrationsbakgrund finns hos Transkulturellt centrum. Hit kan man ringa för att få svar på allmänna frågor om covid-19 på sitt eget språk. Besök deras webbplats för mer information:
https://www.transkulturelltcentrum.se/

  • Här på Vuxenutbildningen i Upplands-Bro inleddes hösten med distansundervisning och nu pågår en gradvis övergång tillbaka till klassrumsundervisning, med kompletterande distansinslag i en del kurser.
  • Vi fortsätter arbeta förebyggande och vidta åtgärder för att minska risken för smittspridning, till exempel genom att begränsa antalet personer som vistas i lokalerna samtidigt.

  • Vuxenutbildningen i Upplands-Bro följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi fortsätter värna om varandra och hålla distans för att minska smittspridningen.
  • Inför period 5, kursstart 11 oktober, planerar vi att öppna upp ytterligare för undervisning i klassrum. Ansvarig lärare tar kontakt med sina elever och ger tydlig information vad som gäller för respektive kurs/grupp.
  • Vi är beredda för återgång till enbart distans-/fjärrundervisning om det kommer skärpta rekommendationer från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Text för lättläst (radera textmodulen om sidan inte ska ha lättläst)

Upp