6SEP2021

Föräldramöte 14 september

Kaffekopp

Tisdag den 14 september klockan 18.00 håller UBG föräldramöte för vårdnadshavare till elever i åk 1. På grund av pandemin kommer mötet att genomföras klassvis i olika salar.

För att hålla nere antalet deltagare så ser vi helst att endast en förälder per förälder per elev deltar. I entrén finns anslaget vilken sal respektive klass håller till i.

På mötet får ni träffa klassens mentorer och får ta del av viktig information runt era ungdomars skolgång. Mötet beräknas vara slut cirka klockan 19.00. I anslutning till mötet kommer representanter från skolans elevhälsa, studie- och yrkesvägledare samt ansvariga skolledare finnas på plats, som också är beredda på att svara på frågor. Vi bjuder på kaffe och enklare fika.

Har ni frågor inför mötet går det bra att höra av sig till respektive mentor.

Varmt välkomna!

Med vänliga hälsningar

Dan Sundblad, rektor

Upplands-Brogymnasiet

Relaterade nyheter

  • 15 OKT 2021
    Att använda digitala verktygen är en naturlig och självklar del av vardagen för de allra flesta barn idag. Digitala verktyg kan användas för att göra undervisning i förskolor och skolor mer tillgänglig för alla barn och stärka barnens...
  • 1 OKT 2021
    När höstterminen 2021 började startade också den nya verksamheten Upp-Starten för elever som nyligen kommit till Sverige. Syfte med verksamheten är att ge eleverna en så bra start som möjligt i den svenska skolan.
  • 23 SEP 2021
    Hur kan en utomhusyta som vuxna knappt ser förvandlas till att bli en plats att stanna till vid, leka vid och använda? Svaret är enkelt. Genom att se världen genom barnens ögon. Detta testas nu i Upplands-Bro.   
Upp