Mottagningen Bryggan

Bryggan är en psykiatrisk mottagning för barn och ungdomar i Upplands-Bro. Mottagningen är helt kostnadsfri och ett samarbete mellan Upplands-Bro kommun och vårdcentralerna i Bro och Kungsängen.

Verksamheten har öppen mottagning, som inte kräver remiss, för att snabbt kunna erbjuda stöd till föräldrar, barn och unga. Bryggan erbjuder ett förebyggande stöd till kommunens barnfamiljer och hjälp till barn och unga för en bättre psykisk hälsa.

Alla besök vid Bryggan är kostnadsfria. Det som man till exempel kan få hjälp och stöd med kan handla om att vardagen präglas av ständiga konflikter och bråk, ett barn som inte vågar sova borta eller en tonåring som är stressad och nedstämd.

Bryggan erbjuder bland annat stödsamtal, psykologbedömningar, KBT-baserade gruppbehandlingar, föräldragrupper och rådgivning. Mottagningen kommer att ha öppet tre dagar i veckan i Kungsängen på Solängen bredvid Kungsängens vårdcentral och två dagar i veckan i Bro på Capio vårdcentral.

Bryggan i Coronatider
Föräldrastödet på Bryggan sker under de närmaste veckorna via telefon eller videosamtal.

Tveka inte att kontakta oss på telefon (08-410 792 05).

Möjlighet till videosamtal finns också vid behov av psykolog. Kontakta vårdcentralerna i Bo och Kungsängen för mer information.

Ytterligare information:

I foldern hittar du mer information om Bryggans verksamhet och kontaktuppgifter.

 

Kontakt

Kontaktcenter
Tel: 08-581 690 00
Fråga oss

Upp